EGITARAUA

Atzo eman zitzaion hasiera Sagardo Apuruari, Donostian, baina beste hiru egun gelditzen dira sagardoaz eta sagardoaren inguruko jarduerez gozatzeko.

Gaur

11:30. V. Sagardo Apurua Pintxo Txapelketa.

12:00. Pintxo txapelketa herrikoia.

12:30. V. Sagardo Apurua Pintxo Txapelketaren sari banaketa

18:00. V. Sagardo Apurua Sagardo Cocktail lehiaketa.

20:00. Bertso dasta musikatua Unai Agirre, Aitor Mendiluze eta Imanol Kamio bertsolarien eskutik. 8 euro.

12:00etatik 18:00etara. Albaolaren ontzigintza erakustaldia. Arotzek, egurrezko tornu batekin, San Juan baleontziaren txirrikak landuko dituzte.

Bihar

10:30. Zazpi Lurraldeen 2018 uztaren aurkezpena.

11:00. Museo Enogastronomikoen sarearen eskutik, tailerrak umeentzat.

14:30. Bazkari Gidatua KM0. Tokiko bertako produktuez egindako otordua, Euskal Herriko zazpi lurraldeetako sagardo eta deribatuekin uztartuta.

18:00. Estanga anai-arrebekin, erromeria.

Igandea

12:00. Herri kirol saioa. Aitzol Atutxa eta Irati Astondoa ariko dira, aizkoran; eta Joseba Ostolaza eta Udane Ostolaza aita-alabak, harria jasotzen.

12:45. Dastatze gidatua, Mikel Garaizabal enologo-sumillerrarekin. 4 euro

13:30. Dastatze gidatua, Mikel Garaizabal enologo-sumillerrarekin. 4 euro.

14:15 Dastatze gidatua Mikel Garaizabal enologo-sommellierrarekin. 4 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.