Gaur
11:00. Esneki sektore mailako topaketa, Beotibar frontoian.
11:15. Mahai ingurua: Jeztetik arrakastara: erreferentziazko kasuak gaztagintza sektorean. Parte hartzaileak: Xuso Mazaira (Airas Moniz), Silvia Pelaez (Quesos y Besos) eta Salvador Maura (Mas D’Eroles), Beotibarren.
12:00. Marigel Alvarez (Quesos Casin), Beotibarren.
13:00. Mahai ingurua: Euskal Herriko Gaztandegiak. Parte hartzaileak: Kepa Agirregoikoa (Errotik), Eneko Goiburu (Ondarre), Yenofa (Ferme Bordalanda Garralda) eta Bittor Rodriguez (Farmazia fakultatea, EHU). Moderatzailea: Malen Sarasua (Leartiker), Beotibarren.
18:00. Errapetik ahorainoko bidea familientzako esperientzia hezigarria, Ferialekuan.
19:00. Gazta, kultura eta gastronomia hitzaldia eta dastaketa, Beotibarren: Henri Bile, Alain Torres eta Roberto Ruiz.
Bihar
09:45. XIV. Frisoi Txapelketa. Erakustaldia, Ferialekuan.
09:00-14:00. Esneki, gazta eta esnekien azoka berezia, Trianguloan eta San Frantzisko pasealekuan.
10:00-13:00. Euskal gazta eta esnekien dastaketa gidatua eta txapelketa, Beotibar pilotalekuan.
11:00. Esnetan familia guztiarentzako jarduerak, Trianguloan.
13:00. Euskal Herriko gazta eta esnekien txapelketaren sari banaketa, Beotibarren.
14:00. XIV. Frisoi Txapelketaren sari banaketa, Ferialekuan.
Leave a Reply