Abenduaren 4a
09:00. Garai batean bezala, sagardo berria Astigarragatik Donostiara jaitsiko dute, Urumea ibaian barrena. Donostian, Norteko geltokiaren parean igoko dituzte barrikak ibaitik lehorrera, idi parearen laguntzaz, Bulebarrera eramateko.
13:00. Inaugurazioa: sagardotegiaren irekiera. Pregoia eta sagardo dastatzea, Bulebarrean.
17:00. Basatxerri txerria erreko dute Txerriboda & Sagardo Fest estilora.
Abenduaren 5a
11:00. I. Pintxo Txapelketa. Ondoren, pintxoen dastatzea.
18:00. Sagardo dastatzea, Guillermo Castaños enologoaren eskutik.
19:00. Bertso saioa Aitor Mendiluze eta Agin Labururekin.
Abenduaren 6a
11:00. Herri kirolak: Idoia Etxeberria harri-jasotzailea eta Aitzol Atutxa aizkolaria.
12:00. Herri kirol desafioa, familientzat. Hernaniko dultzaineroek girotuko dute.
17:00. Sagarrarekin egindako krema eta produktuekin aurpegiko masajeen erakustaldi bat egingo du La Perla Talaso Sport zentroak.
18:00. Dastatzea Juan Zuriarrain enologoaren eskutik.
Abenduaren 7a
11:00. Euskal sagardoa eta San Juan baleontzia erakustaldia.
12:00. Umeentzako tailerrak Albaola Itsas Kultur Faktoriaren eskutik.
17:00. Sagardoz egindako koktel txapelketa.
Abenduaren 8a
11:00. Euskal Herriko sagardogileen topaketa.
12:00. 2016ko sagardo berriaren inguruko informazioa. Ondoren, dastatzea.
18:00. Erromeria.